11. WTW en CV-ketel

U bent als eigenaar/gebruiker van de woning zelf verantwoordelijk voor het onderhoud aan de WTW en CV installatie. Het betreft hier een privé aangelegenheid.

Cv-ketel

Hier vindt u de gebruikershandleiding en montagehandleiding van AGPO HR ECONPACT 5 235c.

In juni 2009 heeft AGPO Ferroli een productwaarschuwing uit laten gaan met betrekking tot het onderhoud van de verwarmingsketels (CV). Via deze link komt u op de pagina terecht van AGPO Ferroli waarin zij onderhoudsadvies geven plus de mogelijkheid van een eenmalig grootonderhoud.

WTW

Hier vindt u de gebruikershandleiding en montagehandleiding van de AGPO HR OPTIFOR OT-V. Hier vindt u de verkorte handleiding (2 pagina) van de AGPO HR OPTIFOR OT-V.

Algemene informatie over WTW-ventilatie en luchtfilters kunt u lezen in deze folderVoor werking en bediening (en andere handige informatie) over de AGPO Optifor kunt u gebruik maken van deze brochure.

Met betrekking tot de nieuwsberichten in het najaar van 2007 over gezondheidsklachten in combinatie met balansventilatie (WTW) heeft de GGD Rotterdam een informatieblad hierover beschikbaar gesteld.

Wat te doen als mijn CV-ketel stuk gaat of mijn WTW?

Sinds 2019 is het NIET meer toegestaan een andere CV-ketel aan te sluiten op de AGPO HR OPTIFOR OT-V.

Wat nu als de CV-ketel stuk is gegaan en deze vervangen moet worden. Dan rest u 2 opties.

Optie A: Behoudt huidige WTW AGPO of vervanging door een WTW AGPO Ferolli dan is de keuze voor een CV-ketel van Ferolli Blue Sense.

Optie B: Vervang je WTW en dan heb je een ruime keuze voor een CV-ketel.

OPTIE A en B uitgelegd in een schema

Werkzaamheden aan de CV en/of WTW moeten worden uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf, zie Huishoudelijk Reglement, artikel 6 tweede lid.